Anmäl dig redan idag!

Boka din kursplats eller drop-in utställningsträning direkt på webben

hundutställningsträning

Hundutställningsträning, vad är det egentligen?

Under de sista 30 åren har hundträning och även träning av andra djur utvecklats enormt till det bättre. Men tyvärr har hundutställningsvärlden inte hängt med i utvecklingen. De flesta hundtränare och handlers använder sig av metoder som har passerat bäst före datumet.

Stå still – trav – stå still – trav – Stå still – trav – stå still – trav – Stå still – trav – stå still – trav

Och det känns precis som det låter. Det här sättet att träna är extremt tråkigt för de flesta hundar. Och ibland skapar det också väldigt mycket press på hunden. Många av våra klienter har hundar med problem som har utvecklats genom gammaldags träningsmetoder.

Vi på Your Dog Sweden har en helt annan filosofi. Vi tror på att involvera dig och din hund att bli motiverade för höga krav och prestation. Vi tror på träningsmetoder så som shaping och targetting, vilket inte bara är positivt för din hund utan också ger dig större kunskap om din hunds inlärning.

Vi vill inte att din hund bara rör sig i ringen – Vi vill att din hund älskar rörelse

Vi vill inte att din hund bara står still i ringen – Vi vill att den visar upp sig själv när den står

Vi vill inte att din hund bara accepterar domarens hantering – Vi vill att din hund ser fram emot domarens stund

Vi vill inte att din hund bara är på bordet – Vi vill att din hund älskar att vara på bordet

För mer eller mindre tre decennier har Gerard utvecklats flertalet tekniker för att lösa alla de potentiella problem en handler och sin hund kan stå inför. Sedan starten av Your Dog Sweden 1995 har Gerard hållit seminarium för handlers och deras hundar runt hela jorden. Och under de senaste 12 åren har Ia arbetat med och nära Gerard både i Sverige och utomlands.