kontakta oss

Är du eller din klubb är intresserade av att boka upp oss för en av våra föreläsningar?

Föreläsning

Dog Management
Din hund och er relation

Ett teoretiskt seminarium om ca 4 timmar. Du och din hund kommer ha stor nytta av korrekt Dog Management, eller som vi kanske skulle kalla det på svenska – relationen till din hund. Detta seminarium vänder sig till dig, och alla som har hund eller hundar, oavsett ras eller ålder. Systemet för Dog Management förklarar hur du vårdar relationen mellan hunden och dig. Så att du kan få till det liv du vill leva med din hund. Det är inte bara en teknik utan mer ett tankesätt.

De primära verktygen är
LFF-systemet – LIFE, FOOD OCH FUN

Vilket redan är en aktiv del av varje hundägares liv. Dog Management kommer att lära dig hur kan använda det du redan gör på ett bättre sätt. Så därför är det möjligt för mer eller mindre alla att uppnå höga resultat med detta system. Det fina är att det kräver väldigt lite extra tid.

Slutmålet är att lära hunden värdet av att lyssna i alla situationer.

Seminariet fokuserar i första hand på hur du använder Dog Management från första dagen du får hem din valp. Självklart fyller Gerard på med ytterligare tekniker för dig som har en äldre hund, eller flera hundar som tillsammans behöver tränas om för att kunna lyssna mer effektivt.

En uppmärksam hund som ser det som värdefullt att lyssna på dig är inte bara roligare att leva med, utan gör livet för hunden mycket lättare. Vilket i sin tur minskar antalet konflikter och stressiga situationer. Seminariet hålls i en lättsam stämning, på ett mycket underhållande sätt och med många roliga anekdoter relaterade till både hundar och människors beteenden.

Gerard förklarar hur lätt det är att säga en sak och visa något annat. Fällorna faller vi ofta i eftersom vi ofta är överemotionella med våra hundar. Och hur vanliga uttryck som kontakt eller tålamod kan missförstås.

Kontakten med din hund kan uppnås utan några stora förändringar, utan någon specialträning eller långa resor till någon professionell tränare. Utan bara genom att förstå grunden till relationen mellan dig och din hund. Och utnyttja den livsstil som redan finns tillgänglig för dig. Så detta är inte fantasi; allt du behöver är kunskap och rätta verktygen för att nå framgång.

Praktisk information

Det är möjligt för dig, din klubb eller kennel att arrangera denna föreläsning. Se kontakta oss för mer information. Föreläsningen kan hållas för dig som privatperson eller mindre och större grupper.

Ibland håller vi föreläsningen Dog Management på vår gård i Karltorp. Då har ni möjlighet att boka er plats direkt på vår bokningssida

Pris: 350 kr per person
Tid: 4 timmar