Anmäl dig till kurs

Vill du istället gå en kurs? Boka din kursplatsdirekt på webben

kontakta oss

Privatlektioner

Ibland kanske du behöver mer egen träning för att komma igång, då lämpar sig privatlektioner. Det kan vara en bra väg för både dig som ägare och din hund. Där du precis som din hund kan få lite mer tid att lära dig utan pressen av att ha en hel grupp runt dig. 

När och var?

Privatlektioner är normalt sett en timme, och kan handla om olika ämnen som tex Dog Management (relationen mellan dig och din hund) kommunikations och kontaktövningar, problembeteenden, utställningsträning eller något annat hundrelaterat ämne.

Vi har generellt sett kurser på olika platser varje vecka. Se kalendariet för ytterligare information. Så det är möjligt att boka en lektion i samband med det. Annars är alternativet att komma till oss på Karltorp 506, Örebro alltid möjligt. För mer omfattande privatträning finns det möjlighet till övernattning på gården.

Detaljer kring privatlektionerna kan diskuteras och bestämmas beroende på ditt behov.

Kontakta oss för bokning

Privatlektioner är normalt sett en timme, och kan handla om olika hundrelaterade ämnen. Vi håller privatlektioner endera i samband med våra ordinarie lektioner eller hos oss på Karltorp 506.

Skicka in ditt namn, telefonnummer och beskriv vad du vill ha hjälp med så kontaktar vi dig så snart vi kan.